H Toshiba προειδοποιεί ότι οι ελλείψεις σε ημιαγωγούς θα συνεχιστούν και το 2022, εξέλιξη που πιθανό να επηρρεάσει και τις κονσόλες νέας γενιάς. Η εταιρεία αναφέρει ότι δεν θα μπορέσει να ικανοποιήσει το σύνολο της ζήτησης για chips και ένα ακόμα έτος και η κατάσταση πολύ πιθανό να μην ομαλοποιηθεί πριν το τέλος του 2022, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Bloomberg. Μάλιστα, ο Takeshi Kamebuchi, υπεύθυνος για την παραγωγή ημιαγωγών σε ένα από τα εργοστάσια της Toshiba προχωράει ακόμα παραπέρα, δηλώνοντας ότι δεν αποκλείεται να υπάρξουν και πελάτες, οι παραγγελίες των οποίων δεν θα παραδοθούν πλήρως πριν το 2023.
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ με δεδομένο το ότι οι κονσόλες για video games χρησιμοποιούν chips, είναι αναπόφευκτο να μην επηρρεαστούν από τη συνέχιση των ελλείψεων και για τον λόγο αυτό έχουν γίνει καθημερινότητα οι τηλεφωνικές επικοινωνίες των κατασκευαστών με τους προμηθευτές τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν όσο το δυνατό μεγαλύτερο απόθεμα.
Επίσης σε μερικές περιπτώσεις έχει ζητηθεί να τροποποιηθούν ηλεκτρονικές πλακέτες, όπως στην περίπτωση που PlayStation 5, με το νέο hardware revision που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες.

Παίκτης κατάφερε και έβγαλε πάνω από 1 δισ. damage με τη Maelle στο Clair Obscur: Expedition 33 (video)
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity